Vanaf half november loopt Steven Kelderman stage bij Viridis. Steven is erg handig met statistische analyses en GIS, en deze vaardigheden zal hij tijdens zijn stage volop inzetten. Daarnaast krijgt hij natuurlijk kans om mee te lopen met veldwerk. Hij stelt zich graag even voor:

 

Hoi allemaal,

Ik ben Steven en sinds kort loop ik stage bij Viridis met als doel om mijn master Communities & Ecosystems in Nijmegen af te ronden. Mijn project zal voornamelijk gefocust zijn op de provinciale karteringsdata die door de jaren heen verzameld zijn. Hierbij ga ik kijken of er bepaalde patronen en correlaties te ontdekken zijn. Ook kijk ik of er mogelijkheden zijn om toekomstig onderzoek wellicht efficiënter of effectiever te kunnen maken. Ik zal hier tot ongeveer juni mee bezig zijn.

Bij mijn vorige stages heb ik onderzoek gedaan naar de knoflookpad en hun leefgebied en heb ik een onderzoeksvoorstel geschreven waarbij ik keek naar de oorzaken achter de drastische achteruitgang van insecten in West-Europa. In mijn vrije tijd zit ik veel op de racefiets, speel ik graag een spelletje en ik kijk graag documentaires.