We hebben een vernieuwde website, met nog meer nadruk op natuur!

Nadruk op natuur, waar we blij van worden

In de vernieuwde website komt nog beter naar voren wat voor projecten we willen en kunnen uitvoeren. De medewerkers van Viridis hebben passie voor flora en fauna en zijn het liefst de hele dag met en voor de natuur bezig. Biodiversiteit versterken, natuur helpen ontwikkelen of beheren, ecologische begeleiding, kennis delen en onderzoek doen naar natuurwaarden, daar zit onze kracht en expertise!

Heldere indeling en uitleg

We hopen dat iedereen met een logischere indeling van werkvelden ook sneller informatie kan vinden. Bij elke dienst die we aanbieden kun je lezen wat dit inhoudt en in de kennisbank kunt u nog meer informatie vinden over bijvoorbeeld onze onderzoeksmethoden. Deze kennisbank en de projecten worden in de loop van de tijd nog uitgebreid, dus houdt de ontwikkelingen in de gaten!

Cursussen

Aangezien we ook veel ervaring hebben met het aanbieden van cursussen heeft ons cursussaanbod nu ook een vaste plek gekregen op onze website. 

Kijk vooral rond en laat ons weten wat je van onze nieuwe website vindt!

We hebben de website vernieuwd in samenwerking met Webmark Solutions, die we graag willen bedanken voor de fijne samenwerking!